Bygg ditt draumehus

med Hus1 Norge og Dvergsdal & Sunde. 

hus24_exterior.jpg.jpeg

Bygge hus?


Dvergsdal & Sunde er forhandlar av hus frå ferdighus-leverandøren Hus1 Norge. Ved utviklinga av Hus1 Norge sine nye hus er lista lagt høgt når det gjeld kvalitet og innovasjon. Vi har ein klar fordel ved at vi har starta utvikling og prosjektering av nye hustypar i tråd med den nye plan- og bygningslova. Våre hus har bl.a. etasjehøgde på 260 cm og dør-/ vindaugs-høgde på 230 cm. Dette gir saman med auka mengde dagslys ein forbetra romfølelse utan at det kostar noko ekstra.

Hus1 Norge tilbyr deg ferdighus i fem ulike seriar:

Klassisk

Kven har ikke drømt om eit klassisk hus på landet? Her får du den moderne utgava. Boligane er krydra med flotte signaturelement og ein takhøyde på 2,6 meter på hovudplan. Nærmare den norske folkesjela kjem du ikke.

Moderne

Dette er stilfulle og moderne boligar, med enorme mulegheiter for eit spennende og kreativt innemiljø. Utstrakt bruk av ulike takvinklar gir takhøgder opp til 4,7 meter – og rom med ein helt unik følelse

Smart

Smarte løysningar til smart pris. Her finn du boligar som passar de fleste – uansett alder og stil. Skal du inn på boligmarkedet for første gang, eller ønsker du forandring, er det Smart å ta en kikk på desse husa.

Qube

Design og materialvalg gjer desse boligane til noko nytt og spennande i Norge – med overbygde takkonstruksjonar og terrassar med reine linjer. Bruk av moderne byggeteknikk gir desse boligene mindre og einklare vedlikehald.

Herregård

Inviter til gilde på det store kjøkkenet! Basert på stolte tradisjonar fra store norske gårdshus, har vi utviklet våre mest eksklusive boligar. Den herskapelige følelsen får du fra flott dekor og takhøyde på 2,6 meter i alle rom.

Sjå www.hus1norge.no og bestill Hus1Norge husbok

Byggjeklare tomtar

Ta kontakt med våre salsanvarlege for meir informasjon om byggjeklare tomtar i din kommune.

 

Kjøpe tomtefelt

Dersom du har eit tomtefelt du kunne tenkt deg å utvikle, ta kontakt med oss - så kan du vurdere om vi er den rette samarbeidspartnaren for deg.

Kontakt André Sunde i Dvergsdal & Sunde Eigedom